miércoles, 23 de abril de 2008

Uyuyuy!, el campió no perdona

El comentat duel de panzetas, que va tenir lloc la nit de dimarts, es va decantar del costat del campió. El darrer partit de la lliga de basket, promocionada pel complex Can Arimon, enfrontava el primer i campió Uyuyuy! amb el tercer classificat Corecova. El resultat final va ser de 47 a 40 a favor dels primers. De fet el campió es va escapar de la ma dels triples de Jesús Doñate, i Corecova va anar sempre a remolc. De tota manera, en el tercer quart Corecova es va arribar a posar a dos punts, però el desgat físic i la joventut del campió es van imposar. En resum, una bona estona de bàsquet en bona companyia i fairplay. Enhorabona campions!!!

Per cert Antonio, ja veus que en Jesús no para i que continua actiu en el bloc, encara que sigui de la ma de la seva altra passió.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

¡Los PanZeta estan en todos los frentes!!! Anda que no nos hicieron sudar los Corecova del Pere... al final,lo que importa es el buen rato que pasamos en la pista y el flairplay que tubo todo el encuentro. Pere que está en todo llevo su cámara y inmortalizó el momento.

Un abrazo para todos y a ver si tengo algo más de tiempo para participar en el blog... ANDO UN PELIN LIADO!!!

ANTONIO DEL HIERRO dijo...

haber grande es el tercer comentario que hago y los otros eran mas largos que cagar pero no me dejo publicarlos el puto blogg asi que suerte y salutacions companyet

Anónimo dijo...

Pere, ¿li vas poguè fer algun tap al nostre amic Jesus?

PGS dijo...

Síííí!... encara que va ser a l'escalfament i per darrera, mentre sortia a escalfar i no em veia. Els miracles a Lourdes!!!