martes, 10 de marzo de 2009

Reflexions sobre noves rutes



En la sortida de diumenge varem comentar la possibilitat de dur a terme noves rutes, o variants sobre les rutes tradicionals com va ser el cas de la ruta de Sant Mateu per els boscos del Vallès i no per la carena de la serralada de Marina.

Entre les que a mi em volten pel cap hi ha dues: Puigraciós des del Figaró o proximitats, arribar-hi per darrera enlloc d'accedir-hi des de la urbanització de l'Ametlla. L'altra la va comentar "el cosí del Pulido" (que em disculpi que no recordo el seu nom -com trobo a faltar les cròniques d'en Josep-). Vallfornells des de Cànoves, el lloc és una passada jo l'he feta a peu i es dura, però l'espectacle s'ho val; un petit embassament al Vallès Oriental per sota dels 1000 metres.

Bé, només són reflexions per anar-hi pensant i entre tots buscar rutes que ens permetin fer arribar l'esperit Panzeta als diferents indrets del nostre territori de referència.

Salut i força panzeta!

3 comentarios:

Josep dijo...

Hola Pere,

Aquestes dues sortides pinten força bé, caldría fer un simulacre amb GPS de las rutes per veure qué tal surt (temps, Kms, etc.)peró les hem de fer aviat!

PGS dijo...

La de Vallfornells es podria anar en tren fins a la Garriga i desprès fer la ruta. Hem d'aprofitar que per aquesta zona hi ha ferrocarril.

Fernando dijo...

Molt interessant. M’hi poso a cercar rutes i us les presento “valorades”. Si en teniu rutes de la zona d’amics, col•legues o coneguts feu-me-les arribar. No importa el format del track.
Encara ens queda molt Vallès per colonitzar!