viernes, 31 de octubre de 2008

Reflexió

Bull fer una petita reflexió sense que ningú es pugui molestar:
1.- El GPS es un element imprescindible en la nostra rotina setmanal.
2.- La meva idea de la sortida de tots els diumenges, o dissabtes en l'estiu es, una bona passejada amb els amics i no dic companys, perque es baixar de categoria a les persones estimades. A mès una bona estade de reflexió o sigui xerrada amb els amics de BTT, sobre qualsevol tema.
3.- Dessitjaria que per portar a terme aquet fet, no s'allarguessin les sortides, degut a que 3 hores de marxa estan força bé i tenim temps de fer la xerrada.
Repeteixo que lo del GPS es una molt bona idea, pero proposo que es retallin les marxes per poder estar amb els amics de BTT.

7 comentarios:

Fernando dijo...

Hola Pere,
estic d'acord; jo no tinc cap intenció d'allargar les sortides més enllà de les 3 hores. De fet, m'estimo més tornar d'hora per a poder “ fer-la petar” al Celes que fer 4 hores i haver de marxar cap a casa.
El problema és que les rutes que he sabut trobar a internet són més llargues. De mica en mica anirem adaptant-les a la nostra mida. D'altre banda no hi ha cap obligació de seguir fil per randa la ruta del GPS, com no tampoc no hi ha cap obligació de fer rutes de GPS.
Per cert senyor del temps: sortirem demà???
Salut

Anónimo dijo...

no seas tiquismiquis pere un tio como tu tiene que poder hacer estos recorridos bamos tio ya se que es mucho rato pero si espabilaras un poco mas no tardarias tanto es que os lo tomais tope tranquilos y tu no eres de los que no puede es que tu no quieres so nenaza eres mas variable que el tiempo o tiras como un mulo o no puedes con tus pel....as no se que pensar porque no lo entiendo por otra parte hay gente que tira muy bien y luego estan los que no entiendo como pueden tirar de esa forma en esas condiciones es impresionante pero bueno yo no veo problema en acortar el tiempo de la salida eso si en 3 horas se podria hacer mucho mejor
BESITOS PA TOOS
por cierto he encontrdo muy entretenidas las ultimas rutas practicadas por los panzetas sobre todo por las grandes subidas aunque me tenga que bajar por que no pueda subirlas es como un reto y hay que intentarlo mejorarlo

Ramon Denuc dijo...

A mí la verdad me da igual si dura 2, 3 o 4 horas, a mí lo que me gusta es que se han salidas variadas, es decir, intentar no repetir a menudo las salidas.

Para el tiempo para mañana la cosa esta muy mal, según los del tiempo del SMC entre esta noche y mañana por la mañana lloverá bastante, al rededor de 50lt/m2.

Esta noche volveré a indicar cómo va la predicción para mañana.

Ramon Denuc dijo...

Lluvia segura hasta el medio día, con fuertes vientos variados.
Así que vosotros mismos.
Bon dia.

Fernando dijo...

Gracias Ramon,
no tengo el traje de buzo a punto así que me quedo en casa. El próximo domingo os vas a cagar en las mallas...para recuperar, claro ;)

Josep dijo...

jo estic d´acord en el comentari d´en Pere i encara més en la resposta d´en Fernando, peró entenc que a vegades s´ens pot complicar la ruta per qualsevol circunstància i arribar tard, i m´agradaría disposar d´aquesta petita estona per "fer-la petar" esmorçant amb la colla.

PGS dijo...

Ei companys, res immutable, tot canvia, la rutina és l'enemic a batre. Ens cal anar afrontant nous reptes dins de les nostres possiblitats. Cal intercalar les rutes habituals, amb les noves rutes by GPS, les sortides OPEN a d'altres indrets i les rutes excepcionals com la de Vic. De totes elles hem tret experiències màgnifiques i estones encomiables.
Fins diumenge companys.